gender baby

17weeks scan doc ckp bby boy (private clinic) 28weeka scan doc ckp boy (kk) 31weeks scan doc ckp boy (kk) Harap2 btol la boy nti..ibu beli bju color unisex je wlau doc smua ckp boy tp hti ibu ni still was2..ade mommy mcm sy jugak ke.. was 2 gender baby even stiap kli scan doc ckp boy (doc yg berlainan) siap doc tunjuk penis & testis baby lg..tp hati ibu still mcm yeke? Yeke? Huhuhu baby kali ni x de kepit2 tiap kali scan mesti doc ckp baby terkangkang..even scan wktu 17weeks da nmpk gender nye.. Alhamdulillah bacaan air ketuban pn da turun ke 15.7 ☺️

24 Balas

sy 3 kali scan doc ckap boy..so mmg boy laa kan.hahaha sbb nya dh terang2 nmpak dia punya ehem2 tu..

Sama la. 3kali scan boy. Harapnya btl la. Baju sume sy dh blacklist kaler pink n purple sbb mcm gurl.😂

3y ago

kenapa awak rasa baby awak girl?

InsyaAllah boy tu. Mcm mn puan buat bacaan air ketuban turun ye. Sy 30w bacaan 28.. Runsing rsnya.

4y ago

Mungkin jgak agknye..sbb bile gdm kite diet n kurgkan bnde manis kn..try la keep away bnde2 kot kurg air ketuban nye tu nti...nti bleh keep update ye..

Sme dgn sye..scan boy berlainan doktor,tp hati was²..dua kali klinik kk,1 kali klinik swasta

Saya dah 2 boy..pregnant kali ni scan baru ni doctor kate girl..doakan saya jugak♥️

4y ago

Aamiin..sy dah 2 girl, 1 boy..hrap no4 ni boy..doc pn ckp boy tp hti ibu duk was2 lg huhu

Sy pn nk boy walau pn dh ada boy😂tp scan kta girl,tkpala jnji sht dh la

4y ago

Ank boy sy manja..mgkin sbb skrang die satu2 boy yg kami ade

Mana2 gender yg kluar pun..kita trima je seadanya..sbab baby kan penyeri hdup mommy2😉

4y ago

Hahaha alhamdulillah...slalu ank grgurl memang suke buat suprise tau..sis dah ade 2 org ank gegirl..memang scan xpnah nmpk bunge nye...dok kepit...dah lahir bru tau gegirl

sma la dgn sya nie..hrap ap yg kita scan kt dr kuaq pn mcm tu jgk gender dia..kn.

4y ago

Sy pn hrap boy yg kluar..tp risau sbb byk kes scan lain kluar gender lain..hti dok was2 😂

betullah tu. kalau doc scan ckap baby boy. Sebab senang nampak anu dia.

Sama mcm sy sis 4x scan doc ckp boy ..alhamdulilah kluar boy 🤣😍

4y ago

Aamin..boy ❤ smoga dprmudahkn sis