Scan gender baby

As salam... Sape due bulan 7? Ade yg dh scan gender ke? Ni gnba scan sy, doc ckp baby boy sbb nmpak punai die.. tp sy msih rase was2... Eheh.. ye la slagi x kluarkan.. nnti kna scan lg la utk kepastian.. eheh

Scan gender baby
34 Balas

Saya setiap kali scan mmg baby tunjuk pistol dia. Awal2 sebelum 18 mggu dia kemain sorokkn pistol asyik kepit jek, doc pon xdpt nk confirmkn. Last2 detail scan mse 19 minggu trus dia tnjuk pistol. Lepas tu tiap kali scan xde dah dia kepit2.. Alhamdulillah keluar pon boboy 🤭

xpe klu x pasti…scan je byk kali…saya dah 6 kali scan..baby tunjuk pistol 🤭 doc dah confirm kn boy…😁..Klu kluar girl..smua atas kuasa Allah lah tu….

2y ago

Huhu sama.. Sy 6 kali scan boboi

sye due 11/7 prnh 1kli je scan gndr dr cakp girl tapi x jelas sngt. 1/4 ni nak repeat balik dkt swasta lain 😅 pastu nk tny normal ke x nmpk sngt baby bump 😅 rmai tegur mcm x prgnt pun

2y ago

hehe harap2 jumaat ni scan die bgi kerjasama la 😅 excited lain macam 😂

Rasa was2 ni yg bahaya ni. 😅 Asalkan awak dan kandungan sihat. Beli brg baby just yg unisex je ok. Semuanya kuasa Allah

Sama la bulan 7. Masa scan haritu nampak punai jugak macam ni. Adeh. Takpayah teka2 dah doc cakap. Tapi kalau bersalin keluar perempuan jangan salahkan doc. Hahahaha

Saya due bulan 8 aritu doc kata nampak macam girl end up tggu next visit 😂 tapi awak punya scan tu clearly boy! Tahniah awak and moga je bersalin

Gambar scan kabur. Sy scan 20w dah jelas semuanya. Maybe sis kena cari klinik lain yg ada scanner lebih canggih dan sonographer yg mahir.

2y ago

Rugi bayar mahal2 buat detail scan tp gambar kabur kelabu2 🤣

sama la due bulan 7 juga tapi belum tau jantina lagi. semoga sihat sihat semuanya & dipermudahkan untuk bersalin nanti ya

Saya 6/7 baby girl. Dr siap confirm lagi sebab time scan asyik nak tunjuk dia punya 😂. Takpaa try scan lagi.

SAYA DUE 31/07 TAPI KK TAK SCAN GENDER LG DR CAKAP TUNGGU 28MINGGU BARU SCAN.. SY NK SCAN SWASTA JE LA NANTI