16 minggu 4 hari

Haii mommies.. Tadi sy ada scan bby.. Masa doc nk cek gender doc ckp ada nmpk mcm boy.. Mcm timbul sikit.. Tp doc tk pasti itu boy atau girl.. Doc ckp awal2 biasanya akan trkeluar sikit.. Lagipun bby tknk tnjuk sgt td.. Doc ckp tk nmpk 3 garis pun.. Sape ada pengalaman mcmni share ye 😍

2 Balas

ssxx mk:dnnbxnndndnnhbdbbSbabb bbbndb bsnSbbssbnbBBSbb sbdbsbshbsbbebbabshhzhhSbsshabsbwbwbhhbS hhhnbhbj bhhhhhh hhhwjjssjappao

1mo ago

Anak main fon ke sis 😂

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin