confius

1 upt eco... Yg strips upt shopee... Xtaw nk caya yg mne?? ad sape2 nmpk line x... Ke hanya harapan palsu... Lewat period 48hari

confius
22 Balas

sy dari first test pakai upt eco je sis . Banyak kali sy cuba test bila lama² dah pekat baru sy pegi klinik . Alhamdulillah scan dah nampak kantung .. cuba sis test banyak² kali .

1y ago

jdi nye tak scam la upt eco tu.. sy bli kt shopee upt mamma entahla scam ke tak.. mamma perfect tu sy cari kt eco tak ada