Doakan saya ye semua :)

Assalamualaikum, confused hmm. Kalau ikotkan harini dah 12 hari lewat period. Opk +ve 15/6. Sepatutnya line dahh terang kan . Upt 1 - 6/7 . (Upt farmasi) , upt 2 - 7/7 (upt farmasi juga) , upt 3 10/7 (upt shopee) . Tapi line fadee sngt upt hrini. Smpai xnmpk kt camera. Ptg ni nk beli upt dip and tell. Doakan ya semogaa teranggg lah line dia. Harap sngt upt shopee tu yg rosakk 😭

Doakan saya ye semua :)
18 Balas

nk murah and accurate ambik Dip n Tell je. saya baru je pkai elok jee. kdang kita kena check awai pagi time tu suhu badan main peranan sama. terang xterang pun tgk hormone kita kuat ke tak time tu. klau terang hormone tgh tinggi

Saya dua minggu lebih xdtg period baru cekk.. masa cek line terangg sgt .. baby dah mmg ada Alhamdulillah syukur .. saya beli upt dkt guardian ja 4.20sen mcm tu .. selang brp hari p klinik cek awal kehamilan ..

UPT Dip n tell paling terbaik selain CB 🌹 Walau awal pregnant pun dah boleh nmpk line tu guna Dip n tell...jenama lain kurengggg apapun smge dipermudhkn sis🌹

sis mcm mana result terkini?pregnant ke x?sbb saya test jenama sama mcm sis naik mcm ni juga..Line kabur same mcm ni..beli dkt farmasi juga..ke Upt ni jenis scam..

1y ago

awak period delay brp hari ya ? waktu bila tu cek

beza upt shoppe yg pink tu delay 7hari masa tu negatif.. Bila cek upt Dari Watson.. Elok ade line samar tu.. sis kene beli dip n tell tu pon ok lebih tepat

macam mana sis,test terbaru? saya pom sedang alami mcm ni,naik line y samar sgt2 mcm awak tu,sy lewat 7 hr baru

waalaikumsalam sis. sy nmpk 2 line tapi faded. sng mcm ni, g kk minta buat upt test. kk punya test accurate.

try beli yg clear blue tu, sy guna tu 2 klai dgn yg kotak pink tu, semua sy buat nampk 2 line.

Sy pernah beli caset mcm ni slalu bg false positif. Try dip n tell sgt reliable

1y ago

Diaclosure tu cassete ke sis? Try beli yg strip yg tu ok sikit

jgn buang upt ni.. cek pagi2 pas tu simpan ..petang nti tgk blk

1y ago

Saya pernah tak pregnant pun & evap line tetap keluar. Ikutlah instructions di kotak & jgn bg harapan sis 😁