confius

1 upt eco... Yg strips upt shopee... Xtaw nk caya yg mne?? ad sape2 nmpk line x... Ke hanya harapan palsu... Lewat period 48hari

confius
22 Balas

saya hari tu lambat period juga lambat 1 minggu tpi sya beli tes 1 line juga lepas tu rasa kecewa juga lah tpi sy tggu lagi smpai period sya dtng tapi x dtng" sya beli lagi tes selepas 2 minggu baru teruja sngt nmpk 2 line trus p klink tuk pastikan alhamdulillah d sah kan saya mngandung..alhamdulillah skrng dah 11week

nampak negatif...prioud dah lewat lama lama tuh , kalau tak pasti cuba ke klinik takut masalah hormon , saya pakai shopee punya elok je..pas tuh saya beli dekat Watson pulak untuk pastikan , tak mahal mana pun yang biasa tuh... alhamdulillah dedua positif... cuba nanti sis cek semula...

Saya nampak ada 2 line,yg 1 tu sangat kabur,tp sya dulu pun cmtu jugak,lpas 1 minggu try Blik,nmpak double line 🥰 sekarang dh 7 weeks..smoga sis di kurniakan rezeki baby jugak🥰

sy dari first test pakai upt eco je sis . Banyak kali sy cuba test bila lama² dah pekat baru sy pegi klinik . Alhamdulillah scan dah nampak kantung .. cuba sis test banyak² kali .

1y ago

jdi nye tak scam la upt eco tu.. sy bli kt shopee upt mamma entahla scam ke tak.. mamma perfect tu sy cari kt eco tak ada

Kenapa tak nak modal kan yang mahal sikit cam beli kat watson ke..baru 5 ringgit.kadang3 kalau was2 pakai eco atau shoppee ,beli la yang jenama sikit.

negatif sis . mungkin sis delay period sebab hormon kot tu sis . try refer doc la sis yaa

Tumpang tanya macam ni selalu positif ke?.. 🤔 Last period "25.03.21"

Sy nampak 1 line sja sis.. Takpa. Sy doakan rezeki tu datang xlama lagi.. Amin..

Mcm 1line sis..cube repeat 2,3 hari lg..kalau xhamil mungkin masalah hormon..

saye lewat 2 hari je....chek ari yg ke 3 dah double line.. 😂