Try upt shopee

Sye try cek upt shopee, semua ad naik line kabur2... Boleh caya x upt ni ? 1/8 urine lain2... Sye cek petang... 2/8 urine sama, sye cek pagi lepas bangun tido... Delay 13hari dah... Sapa ad pengalaman guna upt kaset ni ?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Try upt shopee
2 Balas

check guna 1st urine. and kena baca dlm 10minit. lebih dri tu dh jadi invalid. kalau nmpk naik double line samar boleh try balik lgi 5 hari. nnti nmpk line tu makin pekat.

2y ago

yee sis... line tu timbul x sampai 5 minit... nanti nk cek dgn clear blue pulak...

ni upt mamma perfect ke