Confuse

Assalamualaikum semua..saya nk tnya upt kt eco ni boleh caya ke x?sya delay period 4hari..

Confuse
39 Balas

boleh. sy beli upt kat farmasi sme jer mcm upt kat eco. DAH LA 1 RM 10. jenama perfect mama kan.. kalau kat eco RM 2 dpt 3 kaset.. haha beli untuk kak ipar.. terpaksa sebab kedai RM 2 JAUH.

Upt ni memang boleh percaya. Tapi ada beberapa faktor yg kadang2 sebabkan upt bagi result false pregnancy : https://my.theasianparent.com/ujian-kehamilan-positif-palsu

Kadang2 period delay ni disebabkan stress pun ada. Kadang2 diasebabkan oleh masalah kesihatan. Kalau masih delay, dan negative upt, kena jumpa doktor dah.

bley..tpi sye xprnah guna yg eco..tpi my sister prnh guna..skrg dy dh lahirkn zuriat yg comeii hihi.. tahniah yew sis

Sy pon pernah guna eco pnye...stkat ni..xde masaalah..kalo x pcya,buat lagi..kan ade 3..dlm satu pack🤭🤭

3y ago

dan murah tiap2 bulan beli hahah

Yes betullah tu. Positif walaupun line sebelah tu samar samar. Sebab baru lagi. Tunggu bulan depan mesti pekat

Sis boleh buat lagi sekali selepas seminggu. Insyallah, moga dipermudahkan urusan dan dikurniakan zuriat🥰

Kat eco ada jual jugak eh? Takperasan pulak hihi btw fungsinya sama je tuu, insyaallah ada rezeki sis 🤗

Boleh...sy beli 2x kat eco... Mmg positif...pastu ade byk...jd boleh try byk kli😂..

sama mcm sy.. agak kabur guna yg ini.. tapi positif lepas buat check up di klinik..