Nur Azizah profile icon
PlatinumPlatinum

Nur Azizah, Malaysia

Ahli VIPKontributor

About Nur Azizah

Mom of 2 little healthy baby 1 boy and 1girl

Posts(11)
Replies(98)
Articles(0)

Kandungan

Salam mommy² semua saya nak tanya sikit #seriusnanya hari ni saya 31minggu dan 4hari dari pagi rasa macam perut mengeras kejap kejap dalam 2-3 minit bila rehat kejap rasa ok je padahal bkn buat apa pun saya dok rumah je baby pun aktif sangat hari ni tapi perut mengeras kejap² tu normal ke tapi xde keluar apa² tanda macam keluar air ketuban atau lendir darah semua xde cuma kadang² perut mengeras je satu hari ni banyak kali plk tu mommy² boleh share pengalaman x sbb anak sulung xde rasa apa² langsung masa pregnant anak kedua ni je rasa macam²

Read more
 profile icon
Write a reply

Milk booster

#ingintahu hi mommy² semua kandungan saya berusia 26 minggu boleh ke saya makan pil milk booster yang berada di gambar bawah dari sekarang u tuk menambah susu badan ni ank kedua saya anak sulung xpernah menyusu badan sbb langsung xde susu badan saya ibu muda umur 19 dan ni anak kedua saya #pleasehelp

Read more
Milk booster
 profile icon
Write a reply