Assalamualaikum

Allhamdulillah mommy semua saya dh selamat bersalin pada 6/9 baby girl semoga mummy yang lain semua dipermudahkan urusan anda semua ye

Assalamualaikum
2 Balas

Waalaikumsalam.. inshaaAllah semoga semua mommy dipermudahkan bersalin.. aamiinn.. alhamdulillah cute nya baby girl sis.. selamat berpantang.. sy skrg 37w4d.. due 26/9 tp skrg dh start dh rsa sakit kat ari2 mcm snggugut..

2y ago

Saya pun daa 38w tapi tapi takde tanda lagi nak bersalin 🥹moga Allah permudahkan urusan mommy semua. Aamiin

meriahnya baju dia 😍😍 alhamdulillah selamat berpantang awak