Nama bayi huruf A

Hi assalamualaikum mommy² saja nak share sbb happy anak first saya baby boy kena c-zer sbb breech dah 2thn 7bln ni ank 2nd allhamdulillah dapat tahu tadi pergi scan baby girl tapi kali ni kepala baby dah ke bawah baru 28week doctor kata ada chance bersalin normal kalau uri naik sikit lagi sbb plesenta previa mommies tolong doakan supaya saya dapat merasa bersalin normal kali ni semoga ada rezeki boleh tak mommy suggest nama baby girl untuk baby saya sama dgn nama abg dia Muhammad Arman

2 Balas

Aara: manis Arfah : Gembira Aribah : Berpendidikan Arisha : Yang mulia Arwaa : Pemandangan yang menawan Arisha: Yang paling tinggi

2y ago

terima kasih semua nama cantik²