Kandungan

Salam mommy² semua saya nak tanya sikit #seriusnanya hari ni saya 31minggu dan 4hari dari pagi rasa macam perut mengeras kejap kejap dalam 2-3 minit bila rehat kejap rasa ok je padahal bkn buat apa pun saya dok rumah je baby pun aktif sangat hari ni tapi perut mengeras kejap² tu normal ke tapi xde keluar apa² tanda macam keluar air ketuban atau lendir darah semua xde cuma kadang² perut mengeras je satu hari ni banyak kali plk tu mommy² boleh share pengalaman x sbb anak sulung xde rasa apa² langsung masa pregnant anak kedua ni je rasa macam²

2 Balas

False contraction. Waktu2 mcmni mmg akn rasa. Dia mengeras tp xkerap, klu kita rehat dia ok semula. Cuma bila kerap keras + senggugut tu yg kena alert.