Selsema dan batuk

Assalamualaikum mummy ada kah normal kandungan saya cukup 33minggu hari ni dah 2-3hari selsema berair je hidung dan gatal hidung tu biasa sbb saya ada resdung dan sejak awal kandungan xmakan dah pil resdung beberapa hari ni teruk sampai xdpt tidur malam atau pun siang hidung tersumbat je dan gatal² dan batuk pun kekadang je ada tak ibu² kat sini yang ada resdung dan makan pil apa ye untuk resdung yang sesuai masa pregnant atau patut saya tunggu 2hari lagi sbb isnin ni nak kena pergi hospital jumpa doktor pakar nak check jahitan czer ank pertama masa tu bagitau doktor terus#ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Puan boleh bgtau doktor kat kk masa checkup yg puan ada masalah hidung tersumbat. Mcm saya, doktor bagi ubat loratadine, sesuai untuk ibu mengandung