Assalamualaikum

Mommy² nak tanya sikit anak saya baru 8hri kalau siang ok je dia tidur dan menyusu tapi kalau malam dia asyik tidur je dan bangun minum susu pun 2-3kali je macam 2-3jam bru bangun minum dan memang siang malam dia tidur je adakah itu normal?

1 Balas

Tahniah atas kelahiran. 💐 normal puan. Dan bagus dia bangun untuk susu setiap 2 atau 3 jam. Bayi 0-3 bulan perlukan masa yg banyak utk tidur sesuai tumbesarannya. 😊

2y ago

🌻