Siapa dkt sini yg perut tebal / badan berisi atau chubby? Minggu ke brapa bru nmpak perut korang?

Yg mana chubby tu boleh x share minggu ke brapa bru korang nmpak perut membulat.. Kita ni skrg perut nampak lemak buncit je hihi. Sbb picit² perut masih rasa lembik² lemak haha.. Entah bila nak nampak jelas baby bump.. 15w

35 Balas

Saya memang bdn berisi dan perut tebal, dah 2x czer sebelum ni pd thn 2009 & 2012. Alhamdulillah ada rezeki mengandung lagi diusia 38thn 🤲🏻🥰 . Sy mmg perut dah sedia buncit dah sbb czer dulu2, bhgn perut mmg susah nak kempis walaupun dah diet & exercise. . Perut start nampak mcm pregnant masa kandungan 2bulan mcm tu, tp org tak perasan lagi, mungkin org ingat buncit sbb gemuk 😂 . Tapi masa kandungan 3bulan, org dah perasan dah yg sy pregnant, cuma diorg ingatkan sy pregnant dah 5bulan, padahal baru 3bulan 😂 maklumlah perut mmg besar hihi. . Alhamdulillah skrg kandungan nak masuk 5bulan dah 🤲🏻🥰