Siapa dkt sini yg perut tebal / badan berisi atau chubby? Minggu ke brapa bru nmpak perut korang?

Yg mana chubby tu boleh x share minggu ke brapa bru korang nmpak perut membulat.. Kita ni skrg perut nampak lemak buncit je hihi. Sbb picit² perut masih rasa lembik² lemak haha.. Entah bila nak nampak jelas baby bump.. 15w

35 Balas

Saya size dlm 90kg lebih nye badan..baby bump dah pas 5 bulan baru laa nampak skt. Dah 6 bln baru obvious skt. Kalau x tu confuse buncit ke baby bump..

🤭🤭 sy gemuk n perut lembik gak. hahahaha kandunganb5 bulan baru nampak perut naik sikit. tp sampai 8 bulan pon org masih ingt sy just gemuk 🤣

sy pon prut buncit and tebal..masa 5 bulan rse mcm da sarat..tp perut betol2 nmpk bila da masuk 6 bulan tu bru rse penuh bentuk perut tu..hehe

sy pun chubby, perut tebal. first baby, 13 weeks, tekan² x rasa apa lg. tp tu la buncit sikit sbb bloating. hehe. kdg nmpk mcm 5 bulan 🤣

saya pun sama badan chubby. picit2 lembik je. haha. Tp nk tnya pernah x bawah perot rasa macam senak2 pastu sakit pinggang masa awal kehamilan.

9mo ago

mmg gitu sis.. baby dkt ari² blkg lemak kita . sbb tu sengal².. masa saya 6bln bru nmpak perut skit.. tu pun klu diri. klu duduk x nmpk perut.. tp rasa baby kicking start 17w mase tu perut lembik2 lg .. skrg 7 bln nmpk membulat perut itu pun klu pkai tdung labuh skit org x perasan kita pregnant..

saya bmi 33. 10mgg dh nmpk bby bump, dh xboleh pakai seluar biasa (lemak + pregnant 🫢) 12mgg dh rasa flutter (gerakan samar2 bby)

Saya nak masuk 8 bulan baru org sekeliling sedar saya pregnant kalau tak diaorang asyik cakap saya makin gemuk ja.

Saya 7 bulan still tak nampak lagi baby bumb. org pon tak percaya saya pregnant dah 7 bulan. Masuk 8 bulan baru nampak baby bumb

saya dulu first preggy 8 bulan baru nampak baby bump tu.. tu pon macam baru 5 bulan. tapi baby kluar 3kg jugk.. 🤣🤣🤣

hahhaa🙋🏻‍♀️ 5 bulan lebih baru nampak baby bump yg real. Perut pun dh keras, bru lah sy yakin tu baby bump.