23 weeks 5 hari

Hi assalam mader mader. Nak tanya lah normal ke kalau dah 23 weeks 5 hari perut tak nampak? Saya jenis badan besar tinggi. Bila baring baby bump kecil je dkt bawah perut. Kalau berdiri tak nampak yg nampak buncit perut sbb lemak. Kalau pergi klinik nurse nk cari denyutan jantung baby pun susah kata tebal sgt lemak awak ni 🤣#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

sy 25w4d pn org dok kata perut xnmpk lg siap dok bnding²kn dgn perut org lain....sakit hati rasa smpai ada tnya ank kmu oky doc xda kata apa² kaa sbb perut xnmpk bsr lgsg...sy smpai ngadu dkt suami ngn mak sy....mak sy ckp abaikn mlut org tu smua bnda nya xkna perut kcik slh perut bsr slh xpyh dgr ckp org sgt...doc kata bby oky brt bby ok mkna nya xda apa² laa tu...

2y ago

bukan sbb dgr mulut org. sbb mcm pelik dh 6 bulan mcm kecik. doc kk kata baby ok. cuma nk detail pi klinik berbayar. gender pun saya tak tahu sbb baby dok kepit. 😭

sy pun mcm ni juga jiran kata mcm x Nmpak besar 😅

2y ago

sis dah tahu gender? kalau perut kecik tk nmpk ni perempuan ke lelaki eh? hehe