Siapa dkt sini yg perut tebal / badan berisi atau chubby? Minggu ke brapa bru nmpak perut korang?

Yg mana chubby tu boleh x share minggu ke brapa bru korang nmpak perut membulat.. Kita ni skrg perut nampak lemak buncit je hihi. Sbb picit² perut masih rasa lembik² lemak haha.. Entah bila nak nampak jelas baby bump.. 15w

35 Balas

sy chubby & mmg perut buncit 🤣 ni first pregnancy,awal2 pregnant dlm 4w dh nampak perut buncit dri sblm ni..ketara gak..sy rahsiakan dlu dri family sbb time tu nk buat surprise tp sampai je rumah sy,family dh tegur 🤣 surprise xberapa nk jdi la kiranya..hahah