Siapa dkt sini yg perut tebal / badan berisi atau chubby? Minggu ke brapa bru nmpak perut korang?

Yg mana chubby tu boleh x share minggu ke brapa bru korang nmpak perut membulat.. Kita ni skrg perut nampak lemak buncit je hihi. Sbb picit² perut masih rasa lembik² lemak haha.. Entah bila nak nampak jelas baby bump.. 15w

35 Balas

saya pekej breast besar. so tak nampak sangat baby bump. lagi2 saya suka pakai baju longgar. kalau bukak baju or pakai baju pregnant yang ada tali baru nampak. tapi bab jalan jelas nampak pesen jalan orang mengandung. saya dari 5bulan dah ada baby bump.