Siapa dkt sini yg perut tebal / badan berisi atau chubby? Minggu ke brapa bru nmpak perut korang?

Yg mana chubby tu boleh x share minggu ke brapa bru korang nmpak perut membulat.. Kita ni skrg perut nampak lemak buncit je hihi. Sbb picit² perut masih rasa lembik² lemak haha.. Entah bila nak nampak jelas baby bump.. 15w

35 Balas

Kakak sy semasa mengandung anak pertama dan kedua perut sedia buncit, sepanjang dia hamil tu mmg nmpk perut buncit je, masuk 7bulan (28w) baru nmpk bump bulat tu, tu pn masih ada org ingat dia buncit.. Bump jelas tu nmpk masa 8bln hampir dah dia nak melahirkn msa tu..