alahan

Ya allah sabar jela alahan truk sngt smpai nk buat kerja pon xboleh ? Momy2 prnah hadap situasi gini x ? Ada petua x ? Sya smpai ngeluh kt suami

16 Balas

Masih mengalami.. huhuhu.. preggy anak ke3 alahan semua sama je. Nasib anak ke2 dah 4thn... Dah tak menempel sgt dgn mami.. bila ingat balik preggy 2nd dulu.. anak 1st masa tu baru 1thn lebih n baru belajar berjalan.. tak ingat dah mcmna sy handle alahan sy masa tu... Suami pla keja.. yg skrg ni alahan Masih tak hilanng 13week5days.. bertabah lah Kita mommies ...

5y ago

Insyaallah moga kita kuat and tabah