alahan teruk....saya baru 2bulan alahan saya truk sgt smpai tak larat nk bgun buat kerja rumah...

saya 2 org anak nie masuk ke tiga,nie pertama kali saya dpt alahan seteruk nie,masa anak sya pertama kedua saya tak ada alahan truk bgnie,alahan pun biasa2 sjaa.

5 Balas

seram pulak sy dengar. huhu. sbb anak 1 & 2 xde alahan langsung. risau no 3,kng lembik tak bermaya alahan. 😅 tp kalau selalu penat,letih,mengantok time pregnant tu mmg ya. tp kerja rumah dh habis bereskan la🥹

takpe la sis, sy first time pregnant alahan sampai 7 bulan. terpaksa berhenti kerja dan mmg tak aktif pun sbb bdn mmg tak larat. dah hujung2 bru ada tenaga ke sana sini sendiri. skrg ni tgh berpantang 🫣

sy tiga2 anak alahan teruk , hyperemesis. x boleh wat apa . mampu sabar ja lah . keja pon asyik mc smpi kena kecam . asyik dibanding2 kan dgn org preggy yg x alahan .

12mo ago

sabar taw kak..Allah nak bagi pahala tu

Sama mcm sy msa baby first. Tuhan je tahu

normal