alahan

Ya allah sabar jela alahan truk sngt smpai nk buat kerja pon xboleh ? Momy2 prnah hadap situasi gini x ? Ada petua x ? Sya smpai ngeluh kt suami

16 Balas

Pernah.. lemau sesaje.. sabar lah sis.. doa2 moga digantikan dgn pahala..

5y ago

Insyaallah sis thank you bgi semangat

Dont wory.. Saya pon.. Xde buat ape keje pon.. Nk mndy pon malas

5y ago

Hahaha..

Bape week daa sis?

5y ago

Insyaallah sis sya kuat untuk bby dlm perut

Moga cepat sembuh

kalau alahan ni mmg kena redha, ada yg teruk ada yg tak, banyakkan rehat je nanti lama lama okay lah, kalau saya dulu pagi je muntah so saya pagi mmg tidur je, dah petang baru bangun makan sikit sikit dulu, malam bru okay heheh sabar ya mummy

5y ago

Hahaha betui2

Mabuk sampai admit hospital pn pernah. Bertabah la sis.. Boleh jd kenangan bile anak dah besar..

5y ago

Ya allah hrap2 la kuat nk tempuh dugaan ni . Nasiblah suami sya ni kuat bgi semangat .