Alahan Teruk

Siapa mcm sy . alami alahan teruk bila mengandung ank no 2 . Masa mngndung ank yg pertama alahan biasa saja. Bila masuk yg kedua teruk sgt alahan . Smpaikan suami sndiri pon sy xboleh tgok 😂 Bau ank pertama pon sy xboleh nak hadap . Kdg ape yg kita makan hbis smua klua balik . Ibu2 boleh suggestkn x vitamin ape yg bgus untuk tempoh kehamilan ni .

1 Balas

Awak cuba try minum jus mamariam.dia boleh kwal mual atau loya semasa pregnant

4y ago

Ohhh yeke🤭oke oke..