alahan

Ya allah sabar jela alahan truk sngt smpai nk buat kerja pon xboleh ? Momy2 prnah hadap situasi gini x ? Ada petua x ? Sya smpai ngeluh kt suami

16 Balas

normal.. sy 18 weeks pun muntah² lg. cuma selera mkn je dah makin okay dlm 2 minggu lepas.. tu pun berat tak naik² lg sbb alahan sejak kandungan 5weeks n dah weight loss 11kg. kalau berat puan turun bnyk nanti doc bg ubat tahan muntah, kena mkn 2x sehari. sy still kena mkn ubat tu sampai sekarang.. be strong 💪🏻

5y ago

Sya ni berat xtrun mkn muntah pon xjadi apa . Hrap2 ok la nnty sya kena kuat hadap alahan