Positif terus shaking tangan

Ya Allah patut la dk krem perut sangat Dan Period Lambt rupanya ada benda dalam perut nh alhamdulilah syukur. Walaupon ini yg ke dua tetap excited ❤️ semoga awak membesar dengan baik.. saya Doakan yg tengah menuggu d cepatkan untuk mendapat zuriat Amin 😍😍

Positif terus shaking tangan
19 Balas

sye punya saited naik double line hari tu sampai terjattuh tester tu😂 sbb cm x caya rezeki awal sgt,bru sebulan kawen dh ad rezeki anak.. alhamdulillah syukur..lepastu ltak benda tu kt sinki bilik air..x bgtau suami pun,biar dia terkejut..kita terus g keje..tgh buat keje suami call tnye yg kt ats sinki tu betul2 ke😂 siap nangis knp tak kejut dia bgtau,sye jwb sje nk bg surprise..dia terus minx cuti hari tu..tunggu sye balik ptgny,terus bwk jalan2... skli esoknya sye demam +covid,suami -ve.. terus morning sickness muntah2 dtg😂 sye pun doakan buat para suami isteri yg menanti zuriat,dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah aamiin🤗

Sy pernah ttc dan pernah miscarriage dulu.. Bila check upt mesti tunggu T naik line, setiap kali hampa bila C jer naik line.. Kadang² dgn harapan ada line samar² kat T.. Haritu 3 hari lewat jer, terus x sabar buat test sbb yakin tanda² preggy dah ada.. Alhamdulillah +ve.. Now dah 6w1d.. Moga membesar dgn sehat dan kuat yaa bby.. Moga mommies yg maseh ttc, diberi rezeki zuriat bulan ini, tahun ini jugak.. Aamiin..

2y ago

tahniahhhh sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

congratulations sis.. Sy pun Bru 1st preggy .. Bru 8w... cek upt trus positive... ptutlaa skit pinggang & period xdtg2... msa Kat klinik tu tngis sngt... 4 thun menunggu...

2y ago

Semoga dipermudahkan urusan. InsyaAllah

aaaa macam saya dulu mula2 nak check ingtkan macam biasa -ve tiba2 line jelas terang sangat2 tak tahu nak rasa apa tetiba shaking rasa lemah lutut tak sempat tggu suami balik terus whatsApp 😂

2y ago

hehe jaga diri sisss

tahnia sis... sis lewt bape hari cek?? sebb say pun dh lewt period 6 hari cek upt -tv lgy... tpy krem perut tu ade.. Simtom semua ade...

2y ago

Saya lewat 7hari da

Alhamdullillah , tahniah puan .. semoga puan dan baby sihat2 selalu dan dalam lindungan Allah sampai melahirkan , amin

tahniahh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

lewat berapa lama tu sis? sy pun lewat juga ni masih menunggu upt sampai

2y ago

Saya lewat 7hari

Geng sis . Second pregnancy 🫶🏻

tahnih sis.. jaga diri leklok..