Positif terus shaking tangan

Ya Allah patut la dk krem perut sangat Dan Period Lambt rupanya ada benda dalam perut nh alhamdulilah syukur. Walaupon ini yg ke dua tetap excited โค๏ธ semoga awak membesar dengan baik.. saya Doakan yg tengah menuggu d cepatkan untuk mendapat zuriat Amin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Positif terus shaking tangan
19 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sye punya saited naik double line hari tu sampai terjattuh tester tu๐Ÿ˜‚ sbb cm x caya rezeki awal sgt,bru sebulan kawen dh ad rezeki anak.. alhamdulillah syukur..lepastu ltak benda tu kt sinki bilik air..x bgtau suami pun,biar dia terkejut..kita terus g keje..tgh buat keje suami call tnye yg kt ats sinki tu betul2 ke๐Ÿ˜‚ siap nangis knp tak kejut dia bgtau,sye jwb sje nk bg surprise..dia terus minx cuti hari tu..tunggu sye balik ptgny,terus bwk jalan2... skli esoknya sye demam +covid,suami -ve.. terus morning sickness muntah2 dtg๐Ÿ˜‚ sye pun doakan buat para suami isteri yg menanti zuriat,dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah aamiin๐Ÿค—

Baca lagi

Sy pernah ttc dan pernah miscarriage dulu.. Bila check upt mesti tunggu T naik line, setiap kali hampa bila C jer naik line.. Kadangยฒ dgn harapan ada line samarยฒ kat T.. Haritu 3 hari lewat jer, terus x sabar buat test sbb yakin tandaยฒ preggy dah ada.. Alhamdulillah +ve.. Now dah 6w1d.. Moga membesar dgn sehat dan kuat yaa bby.. Moga mommies yg maseh ttc, diberi rezeki zuriat bulan ini, tahun ini jugak.. Aamiin..

Baca lagi
Post reply image
2mo ago

tahniahhhh sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 ๐Ÿ’Ÿ

congratulations sis.. Sy pun Bru 1st preggy .. Bru 8w... cek upt trus positive... ptutlaa skit pinggang & period xdtg2... msa Kat klinik tu tngis sngt... 4 thun menunggu...

2mo ago

Semoga dipermudahkan urusan. InsyaAllah

aaaa macam saya dulu mula2 nak check ingtkan macam biasa -ve tiba2 line jelas terang sangat2 tak tahu nak rasa apa tetiba shaking rasa lemah lutut tak sempat tggu suami balik terus whatsApp ๐Ÿ˜‚

Baca lagi
2mo ago

hehe jaga diri sisss

tahnia sis... sis lewt bape hari cek?? sebb say pun dh lewt period 6 hari cek upt -tv lgy... tpy krem perut tu ade.. Simtom semua ade...

2mo ago

Saya lewat 7hari da

Alhamdullillah , tahniah puan .. semoga puan dan baby sihat2 selalu dan dalam lindungan Allah sampai melahirkan , amin

tahniahh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 ๐Ÿ’Ÿ

Baca lagi

lewat berapa lama tu sis? sy pun lewat juga ni masih menunggu upt sampai

2mo ago

Saya lewat 7hari

Geng sis . Second pregnancy ๐Ÿซถ๐Ÿป

tahnih sis.. jaga diri leklok..