Slm .doakan sya spya allah kurniakan zuriat sya. Amin.smga allah makbulkan doakn sya.

Amin ya amin

Slm .doakan sya spya allah kurniakan zuriat sya. Amin.smga allah makbulkan doakn sya.
12 Balas

Allahuma aamiin Ya Mujib dlm ms yg sm puan jgn skip makan folic acid ya jgn stress jaga pemakanan dan ada satu lagi tips sy tgk dkt ig ada sorang ustaz indonesia tu share tips utk ikhtiar hamil..mana tw berjaya..ni linknya https://www.instagram.com/tv/CjFJX0SJ5Uy/?igshid=YmMyMTA2M2Y= ..puan try la... jnji kita dh cuba selebihnya tawakal kepada Allah....mg Allah pmudahkan urusan puan di sana..Allahuma aamiin..oh ya lg satu tips pnh bc kalau nk doa kita makbul kita kena jaga hubungan dgn Allah ..solat awl waktu..sntiasa berdoa meminta kpdNya tanpa putus asa dan tidak mengeluh...serta percy pd Nya serta serahkan smua pd Allah in shaa Allah bila smpai waktu nya ..dia psti akn makbulkan doa kita. jnji kita bersngka baik dgnNya

insyaAllah aamiin. jgn trlalu fikir n stress sis. kalau trlalu fkr agak ssh skit nk lekat. and cuba ikhtiar makan ubt subur or air reebusan k imah dlm tiktok tu ke. jangan giveup sis.

Aamiin semoga di segerakan sis,kemarin saya amalkan baca ni setiap lepas sholat,dan baca Surah Maryam ayat 1-11.. Alhamdulillah Allah kabulkan

amin... insyaallah...apa2 ikhtiar je ..jangan berenti berusaha.... insyaallah ada la nanti tu...

Amin Amin Ya Mujib 🤍 Sama Sama Kita Ikhtiar ya

inshaallah, amin amin ya mujib

inshallah amin☺️

Aamiinnn

🤲

amin