Positif terus shaking tangan

Ya Allah patut la dk krem perut sangat Dan Period Lambt rupanya ada benda dalam perut nh alhamdulilah syukur. Walaupon ini yg ke dua tetap excited ❤️ semoga awak membesar dengan baik.. saya Doakan yg tengah menuggu d cepatkan untuk mendapat zuriat Amin 😍😍

Positif terus shaking tangan
19 Balas

Sy pernah ttc dan pernah miscarriage dulu.. Bila check upt mesti tunggu T naik line, setiap kali hampa bila C jer naik line.. Kadang² dgn harapan ada line samar² kat T.. Haritu 3 hari lewat jer, terus x sabar buat test sbb yakin tanda² preggy dah ada.. Alhamdulillah +ve.. Now dah 6w1d.. Moga membesar dgn sehat dan kuat yaa bby.. Moga mommies yg maseh ttc, diberi rezeki zuriat bulan ini, tahun ini jugak.. Aamiin..

2y ago

tahniahhhh sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟