Positif terus shaking tangan

Ya Allah patut la dk krem perut sangat Dan Period Lambt rupanya ada benda dalam perut nh alhamdulilah syukur. Walaupon ini yg ke dua tetap excited ❤️ semoga awak membesar dengan baik.. saya Doakan yg tengah menuggu d cepatkan untuk mendapat zuriat Amin 😍😍

Positif terus shaking tangan
19 Balas

sye punya saited naik double line hari tu sampai terjattuh tester tu😂 sbb cm x caya rezeki awal sgt,bru sebulan kawen dh ad rezeki anak.. alhamdulillah syukur..lepastu ltak benda tu kt sinki bilik air..x bgtau suami pun,biar dia terkejut..kita terus g keje..tgh buat keje suami call tnye yg kt ats sinki tu betul2 ke😂 siap nangis knp tak kejut dia bgtau,sye jwb sje nk bg surprise..dia terus minx cuti hari tu..tunggu sye balik ptgny,terus bwk jalan2... skli esoknya sye demam +covid,suami -ve.. terus morning sickness muntah2 dtg😂 sye pun doakan buat para suami isteri yg menanti zuriat,dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah aamiin🤗