dah boleh jumpa doktor ke ni ?

berdebar-debar , teruja , takut semua ada , mashaAllah our first baby ke ni ? tak sangka secepat ni ya Allah , rezeki buat kami Syukur Alhamdulillah semoga sentiasa sihat dan membesar dengan baik dalam perut ni sampai la lahir Amin amin amin ❤? dua kali test dua dua positiv, esok try lagi sekali pula and next week jumpa doktor

dah boleh jumpa doktor ke ni ?
2 Balas

Kalau nak scan, better tggu lagi 3-4 minggu baru senang nak nampak kantung + janin 🤗

Berapa hari delay period sis untuk first +ve?

4y ago

last period 21 january , so delay dalam 6 hari untuk bulan ni