baby

Alhamdulilah dgn contraction semalam ,pagi tadi dah selamat bersalin baby girl. Syukur ya Allah fasa bperang dah lalui, nie utk fasa berpantang pula . Semoga ibu2 yg tgh tgu nak bersalin saya doakan smuanya dipermudahkan oleh-Nya . Amin

78 Balas

Alhamdulillah..selamat brpantang..gmbira dgr bila dh selamat kan..kita plak yg dk risau bila tnggu turn..apa2 pon sama2 kita doakan yg terbaik utk semua..

alhamdulillah tahniah sis dah officially jadi mommy. doakan saya pula ye dapat bersalin normal. berdebar rasa due lagi 2 hari tp belum ada tanda2 . 😞

5y ago

In syaa Allah , Allah dah plan apa yg tbaik utk kita .. tawakal tau .. tanda tu stiap org lain2, sy cuma kerap sakit pggang mlm tu then trus p hspital then check bukaan dah 3cm ..smoga Allah mudahkan urusan ibu2 nk bsalin ,amin 😘

Alhamdulillah. Selamat berpantang ibu & anak. Share la pengalaman bersalin. Tengah nervous ni haha biar baru 30 weeks pun 🤦🏼‍♀️

Alhamdulillah tahniah sis, srnoknye dgr org dh slmt bsalin bby girl.. Sye 2x,scan mule ckp girl, yg last scan dktr ckp boy plk😇

Alhmdulillah...thniah sis n slmt berpntng..doakn dpermdhkn urusn sy..due date hrini, tnda2 sakit xde lg..

Tahniah & Selamat berpantang sis♥️doakan semua Momies dlm ni dipermudahkan mcm sis jgk ye🤗😊

Alhamdulillah. Tahniah.. Selamat berpantang.. Sy pulak tgh menunggu hari 😢 nervous

Aamiin ya rabal alamin...alhamdulillah smoga baik je nt..sy due bln 9 uishhh nerbos

Alhamdulillah.. congrats sis.. doakan saya juga. Lagi 4hari due. Belum ada tanda. 😭😭

5y ago

Takpa awk tanda org masing2 lain2 .. sy tak turun tnda apa2 cuma kerap sakit pggang ja , in syaa Allah sy doakan yg baik2 utk awk 😘

Alhamdullilah sis..Semoga baby dgn ibu sihat..Selamat berpantang sis😊