Emo Lbih

Xske prsaan ni.. Sy rindu ank sdra smpai ngis.. Sy stay ktn, n fmly stay klntn..kak sy nk mai mlwt dkt ktn tp nga bas, sy rndu sgt nk jmpe ank sdra sy umor 2thun sb sy jge dia dri bby lg.. Mmg syg sgt la.. Last2 kak bgtau xbwa sb dh tido, xtau sy trus ngisss.. Nk jmpe pn bln 10 nt

1 Balas

Normal tu bila preggy jdi emo..Tpi jgn terikut sgt emosi xelok kt kndungan je lah..Sye faham.Sb sye dlu jaga dua anak sdre dri pantang pastu bbrapa bulan smpai besar jaga..