2 org ank

Sy ade dua org ank keduanya lelaki...selang setahun usia mereka...suami sy kerja x menentu...stiap hri sy uruskn ank sndiri...kuaga sy jauh...yg slalu melawat sy hujung mggu kak ipar sy dan ank mereka...soaln sy, kak ipar sy ni benci ke dgn sy...?sbb stiap kli dtg ade je nk slh kn sy tentang uruskn ank...itu xkne la, ini xbtul la...kdg2 tu fedup...dy seolah nk kata sy ni xpndi jge ank...klu xpndi rsenya da xde kot ank sy ni kt dunia..*maaf skit hti sgt* tu ke tnde kak ipar sy benci kt sy ?

2 Balas

Ada sesetengah org mmg rasa dia lg berpengalaman dlm sesuatu perkara. Tp dia lupa tak semua org caranya sama. Lain mak lain cara besarkan anak. Setiap mak tau apa yg terbaik utk anak dia. Cuma maybe kakak ipar awak tu jenis controlling. Semua kena ikut cara dia baru dia rasa benda tu betul. Tak semestinya dia benci awak. Dia rajin nak melawat awak even takat adik ipar je. Ada org jenis tak peduli lgsg. Awak iyeakan jela apa dia ckp. Mungkin niat dia baik tp cara dia salah. Kalau tak tahan sgt awak selawat dalam hati bg tenang sikit.

Jenis kak ipar xsedar diri tu.xyah dengar ckap dia tu sis.buat Hal sndiri je la.anak sis,sis tahu segala baik buruk anak.