Kastemer X Memahami

X boleh ke klau nk dtg beli ticket wyg tu bgus2 sikit.. Mntang2 sy kerja jual ticket wyg.. Buli men kasar2 ngan kitorang.. Lagi2 org tengah pregnant nii lps daa rau kitorang pregnant bukn fhm.. Msih jga nak melenting trus nak komplen bagai mcm.. Pdahal slah sendiri pula.. Adakah lempar duit dkt org.. Bgus kalau kaya.. Setakat belas ringgit pun nak baling ngan sy... Mmg ka klau aunty2 cinaa uncle2 cinaa mcm tu.. No respect at all... Kita daa la pnt nak layan.. Tahan emosi bagai semua.. Ni tiba2 dtg oder wyg men buang duit dgan kita... Apa tda sy mara blik dia.. Smpai nk suru panggil manager laa... Supervisor laa mengada_ngadaaa betull...ckp sma2 perempuan... Perna hamil jga tpi.. X fhm perasaan org dia lempar duit ngan kita?! Kalau nak staff respect kastemer... Make sure kastemer pun respect jga laa ngan staff.. Ingat kitorang ni apa!! Kayu xde perasaan... Dah la sy mengandung... Tahn penat.. Lagi tahan emosi lagi.. Dia pula senang2 nak buat hal ngan org bumil mcm sy niii

9 Balas

It's ok sis...mmg Ada org sejenis begitu..or mungkin dia terasa dgn layanan kita..x Tau yg mana..sy pun selalu kena mcm tu..and Jenis sy lagi mmg cepat panas Dan terasa.. Cara sy, sy Akan balas balik..tp entah kuasa sakti apa yg sy Ada, klu sy balas balik mcm tu dekat customer, customer just diam n x ckp apa2..ehehe..tp apapun, mungkin sis ble minta suggestion dari manager sediakan kerusi yg ble sandar..just try to consult , I'm sure they will understand..and most importantly, jaga kesihatan Dan emosi. Semoga sis kuat Dan tabah menghadapi ujian2 emosi ya...😎

Sabar sis...mmg Ada org sejenis begitu..or mungkin dia terasa dgn layanan kita..x Tau yg mana..sy pun selalu kena mcm tu..and Jenis sy lagi mmg cepat panas Dan terasa.. Cara sy, sy Akan balas balik..tp entah kuasa sakti apa yg sy Ada, klu sy balas balik mcm tu dekat customer, customer just diam n x ckp apa2..ehehe..tp apapun, mungkin sis ble minta suggestion dari manager sediakan kerusi yg ble sandar..just try to consult , I'm sure they will understand..and more importantly, haha kesihatan Dan emosi. Semoga sis kuat Dan tabah menghadapi moment2 itu.

yang kerja serve cust macam kita je tahu betapa ramai rakyat malaysia yang tak reti beradap dan cakap baik baik dgn staff. Tak kira la kerja mana pun mesti akan jumpa. Saya takde "cust always right" ni, kau respect aku, aku respect kau. Senang🤗 sabar ya mummy, jgn stress sian kat baby 😊

Customer always right sis.Mgkn sis tak sedar layanan sis mengundang kemarahan customer.Sabar ya sis.Dugaan waktu mengandung

Ade sebab kot dia baling duit.. awk mungkin xsedar awk kerja customer service kena mesra

5y ago

Tua ke muda xperlu persoal. Mmg byk complain la awk ni. Patut pun kena mcmtu. Dh tau mengandung, bykkan bersabar jela

Sabar ye dengan manusia bad attitude macamni..

Sabar mommy...

Sabar sis..

Bkn keje front line je kne marah2 wlaupn tau pregnant. Keje admin pn sama. Kite tgh sarat tgu masa je ada jgak bos bodoh yg ckp kite lembab n push2 kite buat keje. Dia dulu time pregnant dtg keje pagi tido ptg tido xpe plak. Benti keje jela sng.