penjelasan

Ada sesiapa boleh terangkan tak..sebagai contoh.. 1) xleh mkn sayur tu sbb sejuk (badan jd sejuk2 ke.?) 2) kalau nak mkn kene tgk ketahanan badan org tu (mcm mne nak tau sesuai ke x ngan kita.?) Sy konfius laa bila org ckp mcm ni.. Please help me..?

1 Balas

Kalau sy. Makan sikit dlu. Lpas 2jam klau skit perut ke bdan rsa xsedap bdan (sejuk bdan ) lpastu sy xmkn dh. Ni rule sy apply msa brpntang. Mama sy yg ckp. Sbb sy brpntang sndri..

5y ago

Makna nya kalau x sesuai akan jd sejuk2 ngan sakit perut laa ye..ade effect kat baby ke nnty.?