Seronoknya tiba-tiba dapat panggilan macam ni kan?

😍 Woww wowww~bahagia rasa kalau tiba-tiba suami kata macam ni kan?😆 Terus cepat-cepat ambil phone order apa yang kita nak, betul tak🤭 Dalam 1 minit, senaraikan 10 barang yang anda nak beli cepat sebelum si suami tukar fikiran nanti☝️🤣!

Seronoknya tiba-tiba dapat panggilan macam ni kan?
24 Balas

1. Electric breast pump 2. Nihon skincare 3. The best milk booster 4. Bathbomb 5. The best scrub head to toe 6. Simple yet nice and beautiful breastfeeding clothes 7. Body care (for stretch marks) 8. Baby’s needs 9. Most comfortable and durable baby stroller 10. Baby carseat with the best function

buaian letrik bengkung berzip tepi pakej pantang 44 hari kain batik 🤣 breastfeeding pump letric skincare muka saya paling penting moisturiser n sunscreen duit belanja isteri 😞 mkanan dan minuman sihat ibu mengandung pakaian ibu ngandung ckop lah tu 10 perkara/barang? 😂

kalau saya takda apa yg nak suami belikan pun sebab biasa hidup dengan apa yg mampu ja. Yang penting suami sentiasa ada disisi, sentiasa memahami,kekal setia dgn Kita sampai hujung nyawa, nafkah zahir dan batin taklupa..tu paling penting. Jangan abaikan anak-anak.

1.baju baby girl semua color pink 2. breastpump wireless 3.carseat baby 4.stroller baby 5. pakej pantang selama 44hari 6.mesin urut 7. bra breastfeeding 8.baju mesra breastfeeding 9.rumah sendiri 10. bercuti sambil shopping coklat daim di Langkawi

-tilam baby -keperluan brg baby -keperluan ibu time mngndung & berpantang -mkanan sedap² -holiday -mesin urut -keperluan utk ank² yg lain -tilam yg selesa utk family -amik cuti lama spentime dgn fmly -facial

BELI RUMAH BELI KERETA BELI BAJU2 BELI ALATAN DAPUR BELI BARANG BILIK TIDUR ANAK BELI BARANG KECANTIKAN BELI BARANG BAJU SET BELI BARANG DAPUR BELI BARANG EMAS BELI JAM TANGAN , ACCESSORIES FULL.

aria premex kit young living, mesin basuh baru dgn dryer, baju baru untuk anak², kabinet dapur baru, iphone 13 mini, book hotel mahal, almari baju, kabinet tv, spa, baju

stroller breast pump tilam yang selesa bengkung tungku elektrik set tidor baby set mandian baby set berpantang baju baby tmpt sterille botol susu baby

stock susu dan pampers anak, bj matchy2 dgn anak dan suami, holiday expenses dan hotel accomodation utk holiday di hotel 5*.😆

Semua barang kegunaan baby 😍 sebab pregnant anak sulung nii semua benda berkaitan barang baby kalau boleh semua nakkk 😂