Ezzati Fatima profile icon
PlatinumPlatinum

Ezzati Fatima, Malaysia

VIP Member

About Ezzati Fatima

Queen of 1 playful girl & a boy

My Orders
Posts(19)
Replies(1082)
Articles(0)

Every mom's need this corset

Mama's Choice semestinya setanding dengan namanya.. Produk yg menepati pilihan ibu2 di Malaysia yg semestinya memiliki produk2 yg Selamat, Bersih dan paling penting ianya Halal!!! Mama's Choice yg terdiri daripada produk penjagaan diri seperti pencuci muka, ubat gigi dll utk ibu mengandung. Bukan itu sahaja, malah Mama's Choice juga memiliki Produk utk ibu2 selepas bersalin iaitu bengkung selepas bersalin.. Semestinya ramai ibu2 di luar sana sering risau akan produk2 yg mengandungi bahan2 yg mampu memudaratkan kandungan ibu..jadi produk Mama's Choice adalah pilihan yg tepat kerananya ianya semestinya Selamat, Natural & Halal!!! Utk Pilihan zaty pulak semestinya Mama's Choice Pospartum Adjustable Corset yang merupakan pilihan zaty selepas bersalin... Kenapa zaty memilih corset dari Mama's Choice ni? Haaa!!! Mama's Choice ni merupakan Brand yg terkenal & sgt dipercayai.. Mama's Choice terdapat banyak review yg mengatakan ianya sgt bagus!! Sebab itulah Zaty memilih corset ini ketika berpantang... Selain itu, material ini sangat memainkan peranan penting dalam pemilihan bengkung ni kerana dengan material yg selesa & 'breathable' inilah yg membuatkan proses berpantang menjadi lebih senang & tenang. Faktor lain yg sama penting apabila bengkung moden yg digunakan sangatlah mudah dipasang & dibuka untuk memudahkan kita lagi2 kalau nk buang air besar /kecil..Sangatlah leceh kalau pakai tradisional punya, guna kain pusing2 sampailah klau nk pasang pon payah..nk bukak lg lah susah... Rasa terseksa sangat smpai ada yg kata tak nak bersalin lah.. Kan dah menyeksa tu. Dengan Mama's Choice Pospartum Adjustable Corset kini ibu2 tidak perlu gusar nk bersalin dah..hanya Zap2 dah siap..mudah dipakai, senang laras & selesa.. Tips terakhir, utk ibu yg bersalin ceaser.. Corset ini hanya boleh dipakai selepas mendapat nasihat dari doktor & luka jahitan ibu dah sembuh.. Semoga bermanfaat utk ibu2 yg nk bersalin di luar sana...good luck mommies😘😘😘

Read more
 profile icon
Write a reply

STRETCH MARK HALAL PERTAMA DI MALAYSIA

Mama's Choice semestinya setanding dengan namanya.. Produk yg menepati pilihan ibu2 di Malaysia yg semestinya memiliki produk2 yg Selamat, Bersih dan paling penting ianya Halal!!! Mama's Choice yg terdiri daripada produk penjagaan diri seperti pencuci muka, ubat gigi dll utk ibu mengandung. Bukan itu sahaja, malah Mama's Choice juga memiliki Produk utk ibu2 selepas bersalin iaitu bengkung selepas bersalin.. . Semestinya ramai ibu2 di luar sana sering risau akan produk2 yg mengandungi bahan2 yg mampu memudaratkan kandungan ibu..jadi produk Mama's Choice adalah pilihan yg tepat kerananya ianya semestinya Selamat, Natural & Halal!!! . Utk Pilihan zaty pulak semestinya Mama's Choice Stretchmark Cream yang merupakan pilihan zaty selepas bersalin. . Kenapa zaty memilih Stretchmark Cream dari Mama's Choice ni? Haaa!!! Mama's Choice ni merupakan Brand yg terkenal & sgt dipercayai.. Mama's Choice terdapat banyak review yg mengatakan ianya sgt bagus!! Sebab itulah Zaty memilih stretch mark cream ini ketika dari selepas bersalin sehingga sekarang.. . Selain itu, zaty sendiri mengamalkan produk2 lain dari Mama's Choice ni tau!!! Alhamdulillah, mmg best!! . Selebihnye bolehlah tgk sendiri dalam video ni..jom!!! . Semoga bermanfaat utk ibu2 yg nk pregnant atau bakal bersalin di luar sana.good luck mommies😘😘😘 . SHOPEE Mamas Choice Official Store: https://shopee.com.my/mamaschoicemalaysia?smtt=0.0.9 . LAZADA Mamaschoicemy: https://s.lazada.com.my/s.dZHrg . WEBSITE Mamaschoice: https://mamaschoice.my/shop/ . #MamasChoiceMY #SafeHalalNatural #herewithmama

Read more
STRETCH MARK HALAL PERTAMA DI MALAYSIA
 profile icon
Write a reply