kalau perut rasa lain

jika perut rasa lain dan tak memulas macam nak beranak dan rasa seram sejuk tiba tiba tanda apa ya doktor ada pesan kalau rasa lain macam nak beranak cepat cepat ke hospital esok baru 38minggu tolong jawab

2 Balas

takde leaking, takde contraction, takde turun darah ke lendir.. baby bergerak ok ke tak? awak kalau tk sedap hati pegi je la pac terus

4w ago

ok bby aktif jer tak tak leaking,tak de contraction,takde darah mungkin baby terlalu aktif .

Pantau dulu kekerapan rasa lain tu. Kalau kerap tempoh sekejap - sekejap yg sekata, terus ke hospital

4w ago

Sama