Assalamualaikum

Hye semua nak tanya adakah macam saya hamil 18weeks mood tiba tiba berubah kadang ok kadang tak cepat marah cepat menangis hmmm memang macam ni ke atau saya pun xtau #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

3 Balas

Sama mcm saya, masuk 2nd trimester haritu mood kelaut hahah. Moody dgn suami, tak dapat makan kuewtiau nangis dalam tidur, annoyed dgn suami, klau suami cakap sikit mudah sgt terasa. Campur dgn alahan asyik muntah, tgk suami dia rilek je boleh makan..kita lagi moody hahaha. Normal ya sis

normal sis faktor hormon. just enjoy ur journey. bnyk dgr surah2 kalau emosi. try positive kan diri. pikir and focus pada benda yg happy and positive goof for u and baby

3mo ago

okey sis terima kasih 🥰

lain orang lain pengalaman dia. mungkin tu simptom mengandung awak

3mo ago

owhh eyaka🥺