Saya miss period 6 hari dh . Cramp perut pastu 3 harini mual tak brenti. Is it a sign?

Worries laa

12 Balas

Boleh jd pregnnt sign, boleh jadi faktor lain, cth nk periode. Kdg ada org pregnnt, dia takde ape2 tanda. Tau2 ja kndungan dah bberapa week. Puan check upt dulu ya☺️ If double line, In sha Allah, pregnant lh tu. Nk knfemkan lagi, boleh pegi klinik berdekatan.

takpelah kita jawap je la ye. nanti ckp mak2 kt app ni tak mesra soalan😂 cek upt ya puan. dah delay period lg senang detect nanti. if takde apa, cek lg upt 2 minggu kemudian. gitu aje lah.

2y ago

Sama la kte. dh check upt tapi negatif. alah org tnya tu saje je nak buat hiburkan hati. 🤣

buat upt sis..kdg hormon ni tak menentu.mcm member ada simptom mual2 apa tu semua mmg expect pregnant tp negative..kadang takut rasa berharap better buat je upt.klau positive alhamdulillah.

harini saja mcm dh byk pula naik soalan yg sama😅. please check upt. boleh jadi awak pregnant boleh jadi tak. hormon nak period pon boleh jadi awak.

better u try check upt..mcm sy dlu lepas sebulan missed period baru sy check upt.. alhamdulillah positive selepas sebulan missed period

Period regular ke? blh try cek upt dulu la.. sign could be anything.. period pun sama tnda nk mengandung jgk

check upt sis . syaa lewat 5 hari . check2 double line terang 😅

pegi watsons. beli upt🤦. beli yg murah je rm4.90.

check la upt. tak mahal pun 😅

aduu check la upt😂