Brown discharge - keputihan

Hi. Saya pregnant 6 weeks. Haritu ada 4 hari keluar brown discharge, on off & doctor kata normal. Then harini dah keluar keputihan biasa. Is it a good sign? Rasa lega sikit dah takde koko2 tu. Ada yg sama dgn saya tak?

2 Balas

saya pregnant 7 weeks +. ada on off brown discharge. almost every week scan sbb risau. tapi baby membesar each week ok. doktor pesan utk monitor discharge, byk rehat & prescribe duphaston.

1mo ago

Alright. Thanks awakk

hye boleh tahu keluar brown tu banyak ke? berketul atau tidak? ada kaa heavy flow?

1mo ago

sama mcm saya sis risau juga, sbb dh hampir 2 week keluar sporting tp Dr ada bagi ubat dupbaston utk kuatkan rahim semogalah baik2 shaja. risau.