Gender

When is the earliest I get to see the gender through scan?

217 Balas

Sy 20 minggu semalam, tnye nurse kk, boleh ke thu jntina dh ke Klau scan, dio Kate mne boleh thu Lgi , 32 minggu bru boleh thu jantina, sy pom diam jelah 🤗🤗 kite excited nk thu ank first🤣 jwabnye begitu pulak , Klau klinik swasta nk tahu jntina , bby bpe weeks ye ibu²? Tq

12mo ago

Dah boleh tahu laa. Doc tu yg malas nk godek kita lama2. Kalai klinik kk nk tgk gender ikut rezeki. Kalau nmpak doc bgitau sebab depa nk scan benda lain