Gender

When is the earliest I get to see the gender through scan?

205 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy scan d private masa baru masuk 20weeks... Jelas sgt. 99% doc kata boy. Letak prop terus nampak jelas🤣alih prop situ sini pun tetap nampak jelas boy😆baby boy jenis x pemalu hahaha

1y ago

nk bgtaw ape kt doktor law scan nk taw jantina?ckp detail scan k sis?

saya 20 weeks...daaaa...siapa mcm sya angkat tangan☺☺☺

11mo ago

same genap 5 bulan

masa tu scan swasta 19w doc ckp mcm girl . lepastu scan kk 22w pun doc ckp girl . boy or girl xkesa . yang penting dia sihat2 saja . in shaa Allah

VIP Member

I'm 29wk pregnant and still don't know my baby's gender 😂🤣 because my baby don't want to show it...😌 okk let's it be a surprise 😂🤣

Pernah ke scan2 mula2 boy...pastue scan lg beberapa minggu jd girl?sape ada pengalaman mcmnie... Sy teringin nk baby boy sbb dh 2 girl..baby baru 20minggu

2y ago

bes nyee kalau scan boy tiber keluar gegel😅😅 sbb dah ada 3 boy yg ke4 ni 1st time scan hrtu mcm boy jugak...

Sy buat masa 20 weeks.. 2hr lepas.. Alhmdllah 😊 dh nmpk. Baby boy lg sorg.. Setelah 8 tahun menunggu lgi..

Sy 18week buat growth scan. Dia saja nak tayang gender dia. Tak surprise betul 😅.. Nnt 22 week buat detail scan nak pastikan betul ke tak. Heheh

Sy 19weeks scan kk x nmpk .. pergi swasta sah2 dah nampak .. insha Allah oct baby boy ..

2y ago

Maaf la baru pakai apps ni .. baru tahu ade notification org reply komen 😂😂😂... Due sy 10.10 ... Tp 3x sy bersalin awal 37w-38w .. so kali ke 4 ni berharap dpt tarikh cantik ni 🥰

baru g checkup tadi 20weeks Alhamdulillah nmpk girl😍

11mo ago

Typo kalau laki mesti dah nampak kn ...

19hb ni sy g scan,sdh 20w hrp2 bby tunjukkn gender dia...😅Tk sabar Sis kalo bby still malu nk bgtau gender tk apalh yg pntng bby sihat.