Gender

When is the earliest I get to see the gender through scan?

217 Balas

Baru je scan 2d kt private..20 week..masih samar2 lgi,doktor cakap nmpk kosong lg kt bahagian anu,berkemungkinan girl..2org dh boyboy..nti 28week scan 4d plk.. Kalau 20 week ni scan 4d mmg dh blh nmpk gender ke?

4y ago

Sama kes dgn sy. 3 kali scan dekat doc berbeza, week 16, bby byk gerak jadi xnampk, doc ckp mcm boy. Week 17, doc ckp rasanya perempuan sbb ada 3 garis. Week 21, doc ckp pistol xada, sama ada girl atau pistol dia belum tumbuh lagi. Tapi kemungkinan besar gegirl 😁

Sy scan d private masa baru masuk 20weeks... Jelas sgt. 99% doc kata boy. Letak prop terus nampak jelas🤣alih prop situ sini pun tetap nampak jelas boy😆baby boy jenis x pemalu hahaha

3y ago

nk bgtaw ape kt doktor law scan nk taw jantina?ckp detail scan k sis?

Sy 19weeks scan kk x nmpk .. pergi swasta sah2 dah nampak .. insha Allah oct baby boy ..

4y ago

Maaf la baru pakai apps ni .. baru tahu ade notification org reply komen 😂😂😂... Due sy 10.10 ... Tp 3x sy bersalin awal 37w-38w .. so kali ke 4 ni berharap dpt tarikh cantik ni 🥰

I'm 29wk pregnant and still don't know my baby's gender 😂🤣 because my baby don't want to show it...😌 okk let's it be a surprise 😂🤣

baru g checkup tadi 20weeks Alhamdulillah nmpk girl😍

3y ago

Typo kalau laki mesti dah nampak kn ...

masa tu scan swasta 19w doc ckp mcm girl . lepastu scan kk 22w pun doc ckp girl . boy or girl xkesa . yang penting dia sihat2 saja . in shaa Allah

Sy buat masa 20 weeks.. 2hr lepas.. Alhmdllah 😊 dh nmpk. Baby boy lg sorg.. Setelah 8 tahun menunggu lgi..

Pernah ke scan2 mula2 boy...pastue scan lg beberapa minggu jd girl?sape ada pengalaman mcmnie... Sy teringin nk baby boy sbb dh 2 girl..baby baru 20minggu

4y ago

bes nyee kalau scan boy tiber keluar gegel😅😅 sbb dah ada 3 boy yg ke4 ni 1st time scan hrtu mcm boy jugak...

Sy 18week buat growth scan. Dia saja nak tayang gender dia. Tak surprise betul 😅.. Nnt 22 week buat detail scan nak pastikan betul ke tak. Heheh

19hb ni sy g scan,sdh 20w hrp2 bby tunjukkn gender dia...😅Tk sabar Sis kalo bby still malu nk bgtau gender tk apalh yg pntng bby sihat.