Gender

When is the earliest I get to see the gender through scan?

217 Balas

Hari rabu follow up klinik kerajaan check up utk scan 20 minggu,semasa doktor scan, tanya doktor gender baby, doktor kata masih kecil xnampak lagi, rasanya doktor xnak bagi tau, minggu ni Ahad nak pergi private clinic buat detailed scan & gender scan.

2y ago

Saya pun 19 minggu pergi checkup dekat kk dr bgtau jee gender.. dah nampak baby boy.. pastu xpuas hati pergi swasta mmg btul baby boy.. elok je dia kangkang huhuu