Gender

When is the earliest I get to see the gender through scan?

218 Balas

19hb ni sy g scan,sdh 20w hrp2 bby tunjukkn gender dia...😅Tk sabar Sis kalo bby still malu nk bgtau gender tk apalh yg pntng bby sihat.

18weeks detail scan dia dh tunjuk..tp x berani nk excited sgt..g 20weeks ke KK, doc ckp benda sama gak, die dh bg ibu dia jwpn hahahaha..

1st baby mase 11 week 2nd baby 12 week 3rd baby 12 week jgk All boys.. boleh nmpk dia punye bibird mase scan 🤣🤣

5y ago

A ah..scan 2d di klinik pakar.. 3d buat mase 30weeks

Haritu pi kkia 18week.. Doktor scan bgtau nampak boi.. Tp xmau yakin sgt.. next month nk scan 4D lg dkt private.. Hehehhe

scan klinik privte,19week da nampak bbyBoy.. #sdk... klu scan kat govt hosp malar dak nampak🤭jantina meskipun da 7bulan

18-20w dah boleh nampak kata kawan. saya nak pi scan jgk, tapi saja tgk baby buat apa. excited si ayah, anak pertama 😂

sya 19w dh nmpk..tp doc suh scan blk utk confirm..bese yg lbh tepat adlh 20w ke atas bergantung pda kedudukan baby jga..

next month baru nk tengok jantina berdebar je. ank mintak adik lelaki, suami syak baby girl xtau mna btul

Sy scan kk 20w..pistol x nampak ..nampak telur tp sure jgk sbb kecik.anak sy dulu hero 3 scan 16w dh nampak pistol..

17 weeks dah boleh nampak. Saya 19 weeks buat comfirmation sekali lagi... Ok dah sah. Boleh shopping hehe