Do you still watch cartoons?
Voice your Opinion
Yes
No

5904 respon

40 Balas

Yes of coz🤣. Sejak anak pandai tgo katun,semua tgo katun termasuk atuk n nenek🤭. Blaze with the monster mechine, paw patrol, puppy dog, shimer n shine, super wing, abby hatcher, tots etc. Sampai kena rekod semua.

Sbb anak sampai kita hafal kebanyakkan watak katun. Duduk dgn anak2 diaorg asyik layan katun je. Jadi dgn mak2 sekali ikut nyanyi 😂

Ya.. doraemon, shin chan, atashinchi, boboiboi dgn upin ipin.. asal makan je mesti nak tengok cerita kartun. 😊

dulu kartun kegemaran sy powerpuff girls..skrg pulak omar dan hana😂😂😂

peminat cartoon sejak dulu. movie pun cari movie animasi. sekali jalan tgk dgn anak2 🤭

3y ago

Sama aq jga😅🤭

Tengok la..pling suka layan karton larva, pingu, upin ipin, omar dan hana..

Of coz..hagemaru, dragon ball, crayon shin chan, ninja boy, boruto, naruto

Haha..ofcoz yes..blh ilangkn stress tgk kartun... Hehe😆😆😆

yes..kartun2 legend..lagi2 spongebop squarepants ngan doraemon😍

sy terlebih suka dr anak...adehlah...xtahu sampai tua kot suka😆