Baby Cot dari Samu Giken Untuk Dimenangi!

WAH! Mummies, ini berita baik untuk anda! Jom menangkan Electric Auto Swing Bed Baby Cot dari Samu Giken ini untuk Si Manja anda! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contests

Baby Cot dari Samu Giken Untuk Dimenangi!
842 Balas

Bismillah.. Semoga ada rezeki saya.. 🤲 Jawapan dia A.. 😃 Saya follow The Asian Parent ni daripada kandungan pertama lagi.. Alhamdulillah ni dah masuk kandungan kedua .. Banyak info2 penting yang ada dalam apps The Asian Parent ni . Terima kasih. Daripada saya first mom, saya banyak ikut tips2 daripada apps ni. Terutama sekali tentang produk2, tips, pemakanan dan lain2. Secara tidak langsung sedikit sebanyak saya dapat belajar cara penggunaaan sesuatu produk dan kandungan bahan yang sesuai untuk si manja & juga si ibu 😃 Untuk anak pertama saya belum berkesempatan untuk beli baby cot. Insyaallah kandungan kedua ni , kalau ada rezeki saya akan memilih jenama "SAMU GIKEN" . Produk "SAMU GIKEN" ni antara produk yang sangat berkualiti, banyak feedback2 yang positif daripada pengguna "SAMU GIKEN". Jenama yang dikenali ramai. Teknologi nya yang bagus, kukuh dan juga berkualiti. Produk ni juga mempunyai warna yang cantik, ada music lullaby dan boleh connect dengan bluetooth , ada remote sekali. Mudah sangat. Boleh laras 3 swing timer dan juga 3 swing level.. Memudahkan para ibu2 menidurkan si manja . Saya yakin pilihan produk jenama "SAMU GIKEN" ni adalah yang terbaik. 👍👍👍