Baby Cot dari Samu Giken Untuk Dimenangi!

WAH! Mummies, ini berita baik untuk anda! Jom menangkan Electric Auto Swing Bed Baby Cot dari Samu Giken ini untuk Si Manja anda! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contests

Baby Cot dari Samu Giken Untuk Dimenangi!
842 Balas

Done follow ✅@samugiken ✅@theasianparent_my Jawapan saya untuk bayangan yang tepat adalah A Electric Auto Swing Bed Baby Cot dari Samu giken sangat sesuai untuk bayi yg baru lahir sehingga umur bayi 3 tahun. Maximum weight untuk bed ini 20kg.Bed baby swing ini didtgi dgn alat kawalan jauh.Ianya ada 3 timer swing iaitu 15 minit,30 minit dan 45 minit serta ada 5 speed level swing mode . Bed swing ini diperbuat dari material Alluminium Alloy dan Polyester Fibre.Bed swing ini bluit in music dan boleh juga bluetooth music daripada telifon pintar .Bed bby cot ini juga datang dgn mosquito net untuk melindung bayi dri di gigit nyamuk.👍👍 semoga ade rezeki untuk baby newborn saya 🥰🥰 Ig:mummy_raudhah ❤️❤️

Jawapan : A Samu Giken Electric Auto Swing Bed Baby Cot. Brand dan model yang sesuai untuk babycot yang saya cari selama ni. Harap2 saya terpilih untuk saya hadiahkan kepada anak perempuan saya. Dia sangat suka tidur di dalam babycot. Model ni saya rasa sangat mesra pengguna kerana terdapat pelbagai fungsi terutamanya hayunan automatik berserta lagu. Selain itu, babycot ini boleh laraskan masa, terdapat 5 tahap kelajuan, boleh menghubungkan lagu dari telefon, mempunyai alat kawalan jauh, mempunyai kelambu untuk menghalang nyamuk masuk ke dalam babycot, lembut dan selesa. Terima kasih Samu Giken & TheAsian Parent Sudah mengikuti @theasianparent_my & @samugiken Instagram : miraarawr

Hi , jawapan yang paling tepat adalah A 🤗 mengapa A ? sudah terlihat dengan jelas A adalah jawapan bagi bayangan untuk SAMU GIKEN ELECTRIC AUTO SWING BED BABY COT! alatan yang canggih💪🏻 direka khas untuk bayi tidur dalam keadaan yang lebih selesa 🥰 memiliki Fabrik super lembut dan bukan tekstil, mudah untuk bernafas dan selamat digunakan✅ ia memiliki bluetooth function untuk mendengar lagu daripada telefon bimbit , supaya lebih mudah bayi tidur dengan lebih nyenyak😍 alangkah indah jika bakal bayi saya dapat memiliki SAMU GIKEN ELECTRIC AUTO SWING BED BABY COT ini 🥰 done follow ✅ @theasianparent_my @samugiken instagram : @_ipahhhhhhhhhhhh

Jawapannya A. Samu Giken Electric Auto swing bed baby cot ni memang dah lama saya aim ,cuma belum ada rezeki lagi nak membelinya. Kebetulan belum ada katil bayi lagi untuk bayi saya yang comel ni. Alangkah bahagianya jika katil bayi yang canggih, selesa & moden ini menjadi milik bayi saya.Terima kasih TheAsianParents kerana telah banyak memberi info & menjadi sumber rujukan buat para2 bakal ibu, ibu2 seperti saya utk menimba ilmu , perkongsian pengalaman, pendapat dari proses kehamilan kami sehinggalah kelahiran bayi comel yang Allah anugerahkan ini.Semoga Allah rezekikan saya & bayi utk memiliki Samu Giken Electric Auto Swing Bed Baby Cot ini..Amin 🤲

Jawapan saya : A Secara saintifik, rasa dibuai seakan dengan rasa sewaktu bayi masih berada di dalam rahim ibu. Ketika si comel masih di dalam kandungan, mereka membesar dalam badan ibu yang sentiasa bergerak. Mereka melakukan semua aktiviti dalam keadaan yang tidak statik dan antaranya adalah tidur. Oleh kerana sudah terbiasa dengan suasana sebegitu, kebanyakan bayi lebih suka didodoikan dengan buaian jika bukan di pangkuan ibu selepas dia dilahirkan. Terdapat banyak kebaikan apabila mendodoikan si comel menggunakan buaian *Menenangkan baby *Melegakan kolik *Memudahkan urusan penjagaan baby Harap ada rezeki baby saya yang bakal lahir nanti.

Assalamualaikum, Done follow dari IG @syazaliyanashah ✅@samugiken ✅@theasianparent_my Jawapan yang tepat adalah A✨ Electric Auto Swing Samu Giken adalah sesuai untuk kegunaan dari bayi newborn sehingga bayi berumur 36 bulan dan boleh diletakkan di ruang bilik tidur, ruang tamu atau ruangan untuk beriadah dengan harga yang berpatutan. Materials yang digunakan juga mudah dicuci dan tahan lama. Terdapat 5 speed timer level untuk memudahkan bayi tidur dengan lena dan dilengkapi dengan mosquito net untuk perlindungan daripada nyamuk. Saya harap ada rezeki untuk anak pertama saya Hawa Sofea yang baru saja selamat dilahirkan. 🤍✨