❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
763 Balas

aman Pertandingan Resipi Makanan Tracker Topik Artikel Log masuk / Daftar masuk Artikel Menjadi ibu bapa Menjadi ibu bapa Anak Anak Keibubapaan Keibubapaan Kesihatan Kesihatan Penyusuan & Pemakanan Penyusuan & Pemakanan Pendidikan Pendidikan Gaya Hidup Gaya Hidup TAP Cadangan TAP Cadangan #PendidikanKewangan #PendidikanKewangan Beli-Belah Beli-Belah VIP VIP Siaran Media Siaran Media Beriklan Dengan Kami Beriklan Dengan Kami Komuniti Poll Gambar Makanan Resipi Topik Baca Artikel Tracker Tracker Kehamilan Tracker Bayi Ganjaran Ganjaran Ganjaran Pertandingan VIP Parents VIP Parents Lagi Maklum Balas Polisi Privasi Garis Panduan Komuniti Peta Laman Web Muat turun app percuma kami google play storeapp store Just Mums 3 Hari Lalu ❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken! 😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests ❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken! theAsianparent Malaysia profile icon TheAsianparent Malaysia Team theAsianparent 91 Suka 398 Balas 398 Balas Disyorkan profile icon Tulis jawapan 1 jam lalu Noor Syafiqah profile icon Noor Syafiqah Ibu kepada 3 cahaya mata . insyaAllah akan bertambah lagi satu cahaya mata . Jawapan : C. 3 Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 95 degree, 130 degree dan 175 degree. – Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. – Tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. – Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. – Kereta dorong ini dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. – Didatangkan dengan 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran dan goncangan. – Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang memastikan kereta sorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. –Mempunyai bumbung perlindungan UV yang mudah (boleh dilipat selepas tidak digunakan. – Mudah dilipat dan dibawa keluar atau travel. *** InsyaAllah Semoga Ada rezeki anak saya yang bakal dilahirkan nanti .Aminn theasianparents_my IG: noorsyafiqahnoorrizan Baca lagi Komen Kongsi 3 jam lalu Solehah Jasni Kek Mamasab profile icon Solehah Jasni Kek Mamasab Jawapan : C. 3 Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 95 degree, 130 degree dan 175 degree. – Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. – Tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. – Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. – Kereta dorong ini dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. – Didatangkan dengan 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran dan goncangan. – Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang memastikan kereta sorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. –Mempunyai bumbung perlindungan UV yang mudah (boleh dilipat selepas tidak digunakan. – Mudah dilipat dan dibawa keluar atau travel. Semoga Ada rezeki anak saya Aminn theasianparents_my IG:soleha_jasni Baca lagi Post reply image Komen Kongsi 1 hari lalu Syariana Shauqat Ali profile icon Syariana Shauqat Ali ibu kepada sofea arianna aisyah Jawapan : C Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 95 degree, 130 degree dan 175 degree. – Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. – Tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. – Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. – Kereta dorong ini dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. – Didatangkan dengan 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran dan goncangan. – Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang memastikan kereta sorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. –Mempunyai bumbung perlindungan UV yang mudah (boleh dilipat selepas tidak digunakan. – Mudah dilipat dan dibawa keluar atau travel. Semoga Ada rezeki Baby saya yang bakal lahir nanti.. Aminn2😊😊 Baca lagi Komen Kongsi 1 hari lalu siti aminah profile icon Siti Aminah Hoping for a child Jawapan : C Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 95 degree, 130 degree dan 175 degree. – Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. – Tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. – Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. – Kereta dorong ini dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. – Didatangkan dengan 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran dan goncangan. – Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang memastikan kereta sorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. –Mempunyai bumbung perlindungan UV yang mudah (boleh dilipat selepas tidak digunakan. – Mudah dilipat dan dibawa keluar atau travel. Semoga Ada rezeki Baby saya yang bakal lahir nanti.. 😊😊 Baca lagi Komen Kongsi 3 jam lalu Aliah Zahidah profile icon Aliah Zahidah hi saya alia Jawapan : C 3 Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 95 degree, 130 degree dan 175 degree.

Semoga rezeki berpihak pada saya 🤲🏻🥺 ❤️Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri “Full-Cover Canopy “ yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 📌3 kedudukan. Jawapan saya ialah: 📌C) 3 ✅95• (duduk) ✅130• (separa duduk) ✅175• (baring) ✨ Stroller from Samu Giken ni memang the best sebab ada 360• rotation yang memudahkan ibu ibu katluar sana especially if anak menangis nak pujuk and it comes with full cover canopy (untuk elak anak panas or silau) ✨ Saya memang perlukan sebuah stroller bagi memudahkan saya bawa anak keluar since saya takda stroller lagi. Anak dah masuk 3 bulan berat 6kg lebih, saya taklarat nak dukung kesana kesini 🥲. If dapat stroller ni, mudah la saya nak berjalan. Takda lagi sakit belakang and sakit tangan 😭💯 Takperlu lagi saya sapu minyak angin😭 ✨Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan stroller from samu giken ni sebab memang perlukan stroller untuk bawa anak keluar berjalan. Memang mudah kalau dapat stroller samu giken ni. Boleh laras, senang lipat dan memudahkan sangat kerja mummy kalau keluar berdua dengan baby. ✨Thank you theasianparents & samu giken for this giveaway ❤️🫶🏻🥰🫶🏻 ✨INSTAGRAM: farahnizam

Semoga rezeki berpihak pada saya 🤲🏻 ❤️Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri “Full-Cover Canopy “ yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 📌3 kedudukan. Jawapan saya ialah: 📌C) 3 ✅95• (duduk) ✅130• (separa duduk) ✅175• (baring) ✨ Stroller from Samu Giken ni memang the best sebab ada 360• rotation yang memudahkan ibu ibu katluar sana especially if anak menangis nak pujuk and it comes with full cover canopy (untuk elak anak panas or silau) ✨ Saya memang perlukan sebuah stroller bagi memudahkan saya bawa anak keluar since saya takda stroller lagi. Anak dah masuk 3 bulan berat 6kg lebih, saya taklarat nak dukung kesana kesini 🥲. If dapat stroller ni, mudah la saya nak berjalan. Takda lagi sakit belakang and sakit tangan 😭💯 Takperlu lagi saya sapu minyak angin😭 ✨Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan stroller from samu giken ni sebab memang perlukan stroller untuk bawa anak keluar berjalan. Memang mudah kalau dapat stroller samu giken ni. Boleh laras, senang lipat dan memudahkan sangat kerja mummy kalau keluar berdua dengan baby. ✨Thank you theasianparents & samu giken for this giveaway ❤️🫶🏻🥰🫶🏻 ✨INSTAGRAM: farahnizam

Jawapan : C. 3 Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 95 degree, 130 degree dan 175 degree. – Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. – Tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. – Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. – Kereta dorong ini dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. – Didatangkan dengan 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran dan goncangan. – Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang memastikan kereta sorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. –Mempunyai bumbung perlindungan UV yang mudah (boleh dilipat selepas tidak digunakan. – Mudah dilipat dan dibawa keluar atau travel. Stroller multifunction betul-betul memudahkan para ibubapa. susah nak cari stroller yang menepati citarasa macam ni. Harap sangat rezeki anak2 guna stroller ni

Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri “Full-Cover Canopy “ yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 📌3 kedudukan. Jawapan saya: 📌C) 3 ✅95• (duduk) ✅130• (separa duduk) ✅175• (baring) ✨ Stroller from Samu Giken ni memang the best sebab ada 360• rotation yang memudahkan ibu ibu katluar sana especially if anak menangis nak pujuk and it comes with full cover canopy (untuk elak anak panas or silau) ✨ Saya memang perlukan sebuah stroller bagi memudahkan saya bawa anak keluar since saya takda stroller lagi. Anak dah masuk 3 bulan and saya taklarat nak dukung dia bila keluar, sakit tangan 🥲 ✨Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan stroller from samu giken ni sebab memang perlukan stroller untuk bawa anak keluar berjalan. Memang mudah kalau dapat stroller samu giken ni. Boleh laras, senang lipat dan memudahkan sangat kerja mummy kalau keluar berdua dengan baby. ✨Thank you the asian parents & samu giken for this giveaway ❤️🫶🏻🥰🫶🏻 ✨INSTAGRAM: farahnizam

Jawapan : C. 3 Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 95 degree, 130 degree dan 175 degree. – Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. – Tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. – Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. – Kereta dorong ini dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. – Didatangkan dengan 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran dan goncangan. – Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang memastikan kereta sorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. –Mempunyai bumbung perlindungan UV yang mudah (boleh dilipat selepas tidak digunakan. – Mudah dilipat dan dibawa keluar atau travel. *** InsyaAllah Semoga Ada rezeki anak saya yang bakal dilahirkan nanti .Aminn theasianparents_my IG: noorsyafiqahnoorrizan

❤️Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri “Full-Cover Canopy “ yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan. 🤍 Jawapan: 📌C) 3 🤍 ✅95• (duduk) ✅130• (separa duduk) ✅175• (baring) 🤍 ✨ Stroller from Samu Giken ni memang the best sebab ada 360• rotation yang memudahkan ibu ibu katluar sana especially if anak menangis nak pujuk and it comes with full cover canopy (untuk elak anak panas or silau) 🤍 ✨ Saya memang perlukan sebuah stroller bagi memudahkan saya bawa anak keluar since saya takda stroller lagi. Anak dah masuk 3 bulan harini 👶🏻🤍✨ 🤍 ✨Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan stroller from samu giken ni sebab memang perlukan stroller untuk bawa anak keluar berjalan. Memang mudah kalau dapat stroller samu giken ni. Boleh laras, senang lipat dan memudahkan sangat kerja mummy kalau keluar berdua dengan baby. 🤍 ✨Thank you asian parents & samu giken for this giveaway ❤️🫶🏻🥰🫶🏻 🤍 ✨INSTAGRAM: farahnizam

Jawapan : C. 3 Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 95 degree, 130 degree dan 175 degree. – Kerusi berputar 360 darjah untuk 2 arah. – Tempat duduk yang besar dengan sandaran belakang yang lebih tinggi untuk membantu bayi duduk dengan selesa. – Casis diperbuat daripada aloi dan bersalut serbuk dengan kukuh dan mewah. – Kereta dorong ini dilengkapi dengan sistem tali pinggang keledar untuk melindungi bayi dengan baik. – Didatangkan dengan 4 roda untuk membantu mengurangkan tekanan, getaran dan goncangan. – Sistem brek kunci keselamatan pada roda belakang memastikan kereta sorong tidak tergelincir apabila ia tidak lagi bergerak. –Mempunyai bumbung perlindungan UV yang mudah (boleh dilipat selepas tidak digunakan. – Mudah dilipat dan dibawa keluar atau travel. Semoga Ada rezeki anak saya yang bakal dilahirkan nanti .Aminn theasianparents_my IG: luffyxhaki00

Jawapan: 📌C) 3 kedudukan 🥳 ✅95• (duduk) ✅130• (separa duduk) ✅175• (baring) ✨Stroller samu giken ni memang best sebab ada 360•, memudahkan kerja ibu ibu kat luar sana especially if anak menangis. Takda la gelabah nanti nak pujuk anak 🫢 ✨Saya memang perlu sangat stroller ni since saya memang takda stroller lagi. Anak dah masuk 3 bulan harini 🥰 ✨Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan stroller from samu giken ni sebab memang perlukan stroller untuk bawa anak keluar berjalan. Memang mudah kalau dapat stroller samu giken ni. Boleh laras, senang lipat dan memudahkan sangat kerja mummy kalau keluar berdua dengan baby. ✨Thank you asian parents & samu giken for this giveaway ❤️🫶🏻🥰🫶🏻 The asian parents punya apps memang the best sebab banyak tips & panduan untuk first mum macam saya🤱🏻❤️. Samu giken pula ada variety products yg berguna untuk mummies with affordable price and high quality 🫶🏻💯 ✨INSTAGRAM: farahnizam