Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!

Wah! Hadiah menarik menanti anda semua bulan Oktober ni. Ada yang nak menang High Chair + Feeding Tray dari Bloom & Grow ni? Haa, jom sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Hadiah Menarik Bulan Oktober Ini! Jom Teka & Menang Kerusi Makan Bayi!
506 Balas

Assalaamua'laikum & Hi. Jawapan B : LAMBDA CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Semoga terselit rezeki saya. Pertama kali cuba. InShaaAllah due date 12/2023 , first mom🫶🏻 Doakan urusan bersalin saya dipermudahkan ya ibu2😘

jawapan:B Childhome LAMBDA 3BABY HIGH A CHAIR Semoga ada rezeki untuk anak saya..kerusi ni dapat membantu anak menikmati makanan di meja dan dapat makan bersama. #terimakasih Theasianparent #Childhome Malaysia if:family_sufi91

Jawapan ialah B iaitu LAMBDA 3 HIGH BABY CHAIR. moment di meja makan adalah sangat penting bagi saya. sesuai dengan ciri ciri kerusi ini untuk anak saya. Selamat, Selasa dan Tahan lama. Semoga ada rezeki untuk anak saya. 🥰

JAWAPAN : B) Lambda Model : Childhome Lambda 3 Baby High Chair. Semoga rezeki anak saya. high chair ini sesuai untuk anak ketika makan. Produk yg sgt bermanfaat untuk anak-anak. Rekabentuk produk sgt selamat digunakan.

answer : B) LAMBDA Childhome LAMBDA 3 Baby High Chair #childhomemalaysia semoga ade rezeki utk anak perempuan pertama saya…5tahun tunggu anak perempuan…akhirnye lahir nye dye September 15, 2023… IG : @zullhellmy

jawapan :b lambda im mother of precious child after 8 years of TTC.. Semoga Allah permudahkan urusan sepanjang kehamilan sehingga proses bersalin nanti bulan April 2024..insyallah... doakan saya semua #theasianparent

JAWAPAN : B - CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR Baby chair yang sangat selesa dan selamat untuk bayi.. Memudahkan ibu-ibu utk makan bersama-sama anak. Semoga ada rezeki utk anak saya memiliki baby chair ini… Aminn

Childhome (Lambda) 3 baby high chair.. The answer is B Nothing much, hopefully one day this chair will belong to my son Muhammad Fattah Haidar, so that we can sit down and enjoy meals together. #childhomemalaysia

JAWAPAN B CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR ✅ Semoga ada rezeki untuk baby no 3 saya 👶🏻 Aamin Boleh baby sy guna untuk usianya 6bulan nanti 😘😘 #childhomemalaysia #theasianparent IG : mimieeezzatyyy

Nama model: CHILDHOME LAMBDA 3 BABY HIGH CHAIR 👏🏻 Semoga ada rezeki untuk anak saya yang tak reti duduk diam semasa makan 🥹 Mungkin dengan kerusi ni dia akan duduk diam sebab selesa dan tinggi hehe 😉